Over ons

Hallo,

Wij zijn Karen Koopmans en Eelco Cremer en samen hebben wij Cattery de Flettekat. Naast twee Ragdolls hebben we een Rottweiler genaamd Herman. Hij is dol op kittens: niet als ontbijt, maar om kusjes te geven! Onze huisdieren zijn een belangrijk onderdeel van ons leven, maar we hebben ze in eerste plaats voor de gezelligheid.

Bij Karen zit de dierenliefde zo diep dat ze hier zelfs haar beroep van heeft gemaakt maken! Ze is eigenaar van Hondenschool Jimmie in Zwolle en werkt daarnaast als paraveterinair bij de Kattenkliniek van Zwolle. Verder is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor katten.

We pendelen tussen ons huis en ons vakantiehuisje. De poezendames hebben daar een omheinde tuin waar ze gretig gebruik van maken. Eekhoorntjes spotten is hun favoriete bezigheid!  Regelmatig worden de twee Ragdolls en een Rottweiler in de auto geladen en trekken we onderweg veel bekijks. Zorro ligt regelmatig op de hoedenplank waar ze bewonderende blikken oogst en hiermee af en toe een file veroorzaakt...

Wat de kittens betreft staan welzijn, karakter en gezondheid bij ons op de eerste plaats. We fokken volgens de regels van Neocat en alle kittens zijn in het bezit van een stamboom. Alle dieren zijn uitgebreid getest voordat ze een nestje mogen krijgen. 

© Cattery De Flettekat